Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salbă de medalii pentru brăileni la naționalele de sambo

* sportivii legitimați la CSM Brăila au cucerit 14 medalii * vedeta delegației a fost Andreea Marinescu * aceaasta și-a trecut în cont un titlu național la juniori, un argint la tineret și o medalie de bronz la seniori * campioni naționali la cadeți au devenit Maria Naidin și Bogdan Stanciu

 

La Campionatul Național de sambo care a avut loc săptămâna trecută la Izvorani, sportivii de la CSM Brăila au cucerit 14 medalii, vedeta delegației clubului brăilean fiind Andreea Marinescu, aceasta reușind să-și treacă în palmares un titlu național la juniori, un argint la tineret și o medalie de bronz la seniori. Cu mențiunea că Teodora Naidin, componentă a lotului național de sambo, vine după o accidentare care a ținut-o mult timp departe de sala de antrenamente. Și cu toate acestea, Naidin a făcut o figură frumoasă la această competiție.

La concursul din acest an, sportivii brăileni pregătiți de antrenoarea Carmen Constantin au cucerit medalii la toate categoriile de vârstă.

La cadețI, CSM Brăila și-a trecut în palmares două titluri naționale, obținute de Maria Naidin la categoria 44 kg și Bogdan Stanciu la categoria 64 kg și o medalie de argint pe care a obținut-o Alexandru Poetașu la categoria 64 kg. Clubul brăilean a obținut cinci medalii la juniori. Andreea Marinescu și-a îndeplinit obiectivul și a cucerit titlul de campioană națională la categoria 50 kg, iar Teodora Naidin la categoria 54 kg și Bogdan Stanciu la categoria 64 de kg au devenit vicecampioni naționali. Alți doi colegi ai lor, Maria Naidin, la categoria 50 kg și Alexandru Poetașu la 64 kg, și-au trecut în cont medaliile de bronz.

Andreea Marinescu și-a continuat prestațiile foarte bune și a reușit să obțină medalia de argint la tineret,la categoria 50 kg, aceeași performanță fiind realizată la categoria 59 kg de Teodora Naidin. Tot la tineret, Maria Naidin, la categoria 50 kg și Alexandru Poetașu, la categoria 64 kg, au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. La seniori, CSM Brăila a obținut două medalii de bronz prin Andreea Marinescu la categoria 50 kg și Teodora Naidin la categoria 59 kg.

“Sinceră să fiu, nu mă mai așteptam ca acest campionat să se mai desfășoare în acest an. Însă noi ne-am antrenat și iată că rezultatele pe care scontam au venit. Poate prestațiile Teodorei Naidin ar fi fost mai bune și locurile pe podium altele, dar ea vine după o accidentare și totuși s-a străduit să iasă cu bine din această competiție. Din punctul meu de vedere, Marinescu a fost cea mai valoroasă sportivă a noastră la Izvorani. Ea a devenit campioană națională de junioare și s-a clasat bine și la celelalte categorii de vârstă la care a concurat. Însă toți sportivii de la CSM Brăila și-au realizat obiectivele la ultima competiție oficială din acest an”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.
Categorie articol: 

Comentarii