Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sala arhiplina la "Karaoke Star - Vedeta pentru o zi"

In competitie au intrat 53 de tineri, hotarati sa-si demonstreze talentul in fata unei sali arhipline. Din cei 53 de concurenti, dupa prima seara de concurs au ramas sa se dueleze in marea finala, cate 10, pentru fiecare sectiune.
Majoritatea pieselor pentru sectiunea sub 16 ani au fost no name-uri. Pe chipul copiilor participanti se putea citi, cu usurinta, dezamgarirea provocata de melodii ca "O, ce mult imi place pizza!", "Din tantar faci armasar", "Ce mult imi place mambo". Pe langa faptul ca nici juriul nu auzise, macar, de unele dintre aceste melodii, ele se mai si repetau. Copiii nu au fost acompaniati, asa cum ar fi trebuit, de Formatia "Orfeu", ci de Grupul "Stelute Dunarene".
Ca si la editia anterioara, prezentarea evenimentului a fost asigurata de presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu si de Camelia Gusatu, consilier in cadrul Primariei.
Atat concurentii cat si spectatorii au castigat laptop-uri, televizoare si dvd-uri, in valoare de 5.000 de lei.
Concursul "Karaoke Star - Vedeta pentru o zi" este organizat de Consiliul Judetean, Primaria Braila, Centrul de Creatie, Scoala "Vespasian Lungu", Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" si Casa Municipala de Cultura.
Categorie articol: 

Comentarii