Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sahistul brailean Daniel Martian s-a clasat pe locul al treilea la turneul de la Deva

In urma cu citeva zile, la Deva s-a incheiat un turneu Open de sah, la care, printre premiantii de la aceasta editie s-a numarat si reprezentantul clubului brailean "Orizont 64", Daniel Martian. Sportivul pregatit de candidat maestru Ionel Balcan a acumulat patru puncte si jumatate din noua posibile si s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul juniorilor.
"Martian a intilnit patru candidati maestru in fata carora a obtinut o victorie si doua remize si trei jucatori de categoria intii, iar performanta lui este valoroasa tinind cont de faptul ca locul intii i-a revenit reprezentantului clubului organizator, un sportiv de 20 de ani, in timp ce pe locul al doilea s-a clasat reprezentanta Timisoarei, o sahista cu o experienta competitionala superioara braileanului", a declarat Ionel Balcan.
Alti doi copii legitimati la "Orizont 64", Daniel Mocanu si Eros Teodorescu participa in aceasta perioada la un Grand Prix la Medias. Dupa primele sapte runde, Mocanu avea trei puncte si jumatate, iar colegul lui cu un punct mai putin, rezultate meritorii in conditiile in care ei concureaza cu jucatori cu doi ani mai mari.
"Sper ca prin aceste turnee Mocanu sa prinda forma maxima inaintea semifinalelor Campionatului National de sah pentru copii", a mai adaugat Ionel Balcan.
Categorie articol: 

Comentarii