Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sageata Stejaru este lidera in seria a II-a

Derby-ul rundei a treia s-a derulat pe stadionul Electromagnetica, intre echipele satelit ale cluburilor Rapid si Steaua si a fost cistigat de oaspeti cu 2-0. Pentru echipa din Ghencea au marcat Valentin Badea si Vlad Rusu, ambele reusite ale stelistilor venind la capatul a tot atitea faze fixe. La Steaua au evoluat Vali Badea, Vasilica Cristocea si Marius Croitoru. Partida a fost urmarita din tribuna de antrenorului primei echipe a Rapidului, Jose Peseiro.
Cu toate ca s-a impus in acest joc si a acumulat 6 puncte, la fel ca si Rapidul formatia stelisa ocupa locul al cincilea, deoarece are un golaveraj inferior.
Lidera, in seria a doua este Sageata Stejaru, nou pormovata formatie tulceana fiind singura cu maximum de puncte dupa trei etape. Popliaca a marcat unicul gol al disputei dintre Sageata si CF Braila insa ambii antrenori ai oaspetilor au atacat in mod vehement arbitrajul din acest joc. Dupa aceasta infringere echipa lui Mihai Ciobanu a parasit podiumul, urmind ca pina vineri sa stationeze pe locul al optulea.
Pe pozitia secunda se afla Unirea Slobozia, formatie care s-a impus cu 3-1 pe teren propriu in partida cu CSM Medgidia, gratie reusitelor lui Panait (min.30), Rusen (min. 75) si Tigau (min. 80), acelasi scor consemnindu-se si in meciul de la Constanta unde s-au intilnit Farul II si Rocar Bucuresti.
In afara de Steaua II alte doua formatii s-au impus in aceasta etapa in deplasare, Portul Constanta si Callatis Mangalia. Prima a cistigat cu 3-0 la Inter-Gaz, cea de-a doua cu 3-1 la CS Navodari, golurile formatiei din Mangalia fiind realizate de Ene (min. 5), Ilie (min. 56) si E. Kogali (min. 78).
Scorul etapei, 5-1, l-a realizat CS Eforie in disputa cu "lanterna" Viitorul Insuratei. Oaspetii au deschis scorul insa nu au putut tine ritmul impus de gazde astfel ca gruparea din Insuratei repeta in acest sezon traseul de anul trecut al echipei CSO Ianca.
Vineri, 5 septembrie, Viitorul va intilni la Insuratei pe Dunarea Calarasi iar in runda urmatoare se va deplasa la Unirea Slobozia.

Rezultatele inregistrate in etapa a III-a:
CS Ovidiu - Politehnica Galati 3-0
CS Eforie - Viitorul Insuratei 5-1
CS Navodari - Callatis Mangalia 1-3
Inter-Gaz Bucuresti - Portul Constanta 0-3
Rapid II Bucuresti - Steaua II Bucuresti 0-2
Farul II Constanta - Rocar Bucuresti 3-1
Unirea Slobozia - CSM Medgidia 3-1
Sageata Stejaru - CF Braila 1-0
Dunarea Calarasi a stat deoarece FCM Cimpina s-a retras din campionat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii