Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sabina Sloata a fost vedeta delegatiei brailene la nationalele de natatie de la Bucuresti

In cea de a treia zi a nationalelor de natatie pentru seniori si juniori I Camelia Potec a debutat cu stingul, ea obtinind doar medalia de bronz in proba de 50 m liber. Daca locul al treilea pentru Potec nu a fost unul multumitor, in schimb cel obtinut de Sabina Sloata la 200 m bras poate fi considerat o mare performanta. Junioara cu dubla legitimare CSM-LPS a obtinut medalia de bronz intr-o finala a senioarelor in care primele pozitii le-au revenit Larisei Lacusta si respectiv Alexandrei Dobrin, doua inotatoare care nu mai au nevoie de nici o prezentare.
"Cu o zi inaintea incheierii competitiei consider ca Sabina Sloata a fost copilul minune al natatiei brailene. O prestatie destul de buna a avut-o si Maria Iancu. In momentul de fata in ele ne punem sperantele pentru viitoarele competitii nationale si internationale", a declarat, ieri, Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
La 200 m bras masculin s-a impus cum era de asteptat Valentin Preda, ex-braileanul fiind urmat in clasament de dinamovistul Dragos Agache si de Catalin Nistor de la CSM Braila.
Tot in cea de a treia reuniune a nationalelor, Camelia Potec a cucerit aurul la 200 m spate in timp ce la masculin Angelo Belciugan (LPS Braila - Dinamo) nu a reusit decit o clasare pe locul al optulea. Un rezultat mai bun in competitia seniorilor l-a obtinut juniorul Alin Artimon (CSM-LPS) care a incheiat cursa de 1500 m liber pe locul al saptelea.
Campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, a incheiat ziua a treia cu o noua performanta, locul intii la 800 m liber, proba la care Maria Iancu s-a clasat pe pozitia a sasea, iar Sabina Sloata pe a zecea.
Simbata, in ziua a patra a competitiei, Camelia Potec a mai cucerit doua medalii de aur, la 200 m liber, proba la care Maria Iancu a ocupat locul al noualea si la 200 m fluture.
Categorie articol: 

Comentarii