Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a urcat băut la volanul unui “Audi” şi s-a înfipt într-o maşină parcată

evenimentul rutier s-a produs în noaptea de duminică spre luni, pe strada Cetăţii din municipiu, la volan fiind un bărbat de 33 de ani

 

Şoferul unui autoturism “Audi” a băut bine şi apoi a plecat la plimbare. Nu a mers prea mult pentru că a scăpat volanul de sub control şi s-a înfipt în altă maşină. Poliţiştii au aflat repede care a fost cauza: băutura.

Evenimentul rutier s-a produs în noaptea de duminică spre luni, la ora 1.10. Un brăilean de 33 de ani conducea autoturismul marca „Audi” pe strada Cetăţii, din municipiu. El a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-o maşină parcată, iar în urma coliziunii a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

Poliţişti de la Biroul Rutier l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Teribilistului de la volan i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii