Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a stabilit identitatea bărbatului găsit mort în Dunăre

Trupul neînsufleţit scos la suprafaţă, zilele trecute, de apele Dunării, este al brăileanului de 47 de ani, Marian I., care locuia în cartierul Hipodrom. Poliţiştii găsiseseră în buzunarul decedatului un act de identitate însă a fost nevoie de investigaţii pentru a se stabili cu exactitate despre cine este vorba. Anchetatorii au găsit în buzunarul decedatului şi cheia apartamentului în care locuia şi au mers cu sora acestuia în locuinţă. Cheia s-a potrivit la apartamentul bărbatului, din Hipodrom. Sora lui a spus că Marian T. dispăruse din toamna anului trecut. Nu a fost însă sesizată dispariţia la poliţie. Acum însă, bărbatul de 47 de ani a fost găsit fără suflare, cadavrul, fără cap şi mâini, ieşind la suprafaţa apelor Dunării, miercuri dimineaţă. Trupul a fost examinat de medicii legişti iar în urma necropsiei s-a exclus varianta unei morţi violente. Cel mai probabil, bărbatul s-ar fi înecat, în toamna anului trecut, iar până când cadavrul a ieşit la suprafaţă s-a descompus din cauza apei şi a navelor care au trecut pe fluviu. Asupra celui în cauză s-a găsit un telefon mobil dar şi acte de identitate. Medicii legişti nu au putut stabili cu exactitate cauza morţii, întrucât părţi importante ale corpului sunt lipsă. Oricum, a fost exclusă varianta unei morţi violente, pentru că nu au fost identificate leziuni la nivelul picioarelor şi abdomenului.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Marian I. a dispărut din noiembrie 2014, chiar după ce murise şi tatăl său. Dacă a decis să îşi pună capăt zilelor sau a fost vorba despre un accident, nimeni nu poate spune acum. Necropsia a arătat că moartea a survenit în urma insuficienţei cardio-respiratorii acute a cărei cauză nu poate fi stabilită din cauza lipsei unor segmente corporale. "Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili identitatea celui decedat şi s-a stabilit că este vorba despre Marian T. (47 de ani), domiciliat în municipiul Brăila", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Reamintim că trupul neînsufleţit a ieşit la suprafaţa Dunării, în zona Portului Militar. Apelul s-a dat prin numărul de urgenţă 112 de către un reprezentant al Unităţii Militare, care avea nave pe Dunăre şi a văzut cadavrul plutind. Poliţiştii de la Transporturi Brăila au dat startul investigaţiilor pentru a stabili cine este decedatul.

 
Categorie articol: 

Comentarii