Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a spart conducta cu miniştri, la Brăila! Şi ne-am murdărit de PSD pe tricouri

Nu se întâmplă lucruri la Brăila. Exceptând, desigur, accidentele rutiere şi crimele făcute cu cuţitul, evident, la beţie. Serios, de multe ori am impresia că timpul stă în loc la Brăila. Că trec zilele aşa, din inerţie, fără se se întâmple ceva notabil, ceva care să împingă acest oraş către lumea aia civilizată pe care cu toţii am vizitat-o măcar o dată în viaţă (în concediu, de regulă).

Ţinând cont de toate aceste lucruri, e limpede că prezenţa a trei miniştri ai Guvernului Dăncilă, la Brăila, în aceeaşi zi, a reprezentat un eveniment. Mai aveam un pic şi puteam spune că şedinţa de Guvern se ţine la Brăila. E drept, pentru asta ar fi trebuit să vină la Brăila toţi cei 25 de membri ai stufosului Guvern Dăncilă (incluzând-o aici şi pe d-na Viorica).

Cu ce s-a ales Brăila după vizita miniştrilor Sorina Pintea (Sănătate), Răzvan Cuc (Transporturi) şi Orlando Teodorovici (Finanţe)? Cu nimic! Singurii care au avut de câştigat au fost PSD-iştii locali. Au luat masa cu miniştrii. Eu aş fi curios să aflu din ce bani a fost achitată nota de plată la restaurant? Că nu îi văd pe alde Rotaru şi Chiriac făcând cinste din salariul lor de bugetari de lux. Şi nici nu cred că miniştrii au fost puşi la plată, asta deşi cred că beneficiază de diurnă în zilele în care vizitează diverse oraşe din ţară.

Cum ziceam, problema mea nr. 1 este cu ce s-a ales Brăila după această vizită ministerială la puterea a 3-a. Dacă derulăm un pic banda, constatăm că nu s-au stabilit direcţii noi de dezvoltare pentru oraş şi nu s-au pus nici măcar în discuţie proiecte guvernamentale viitoare care să sprijine comunitatea brăileană. Nu tu alocări de fonduri, nu tu termene nici măcar cu privire la mult mediatizatul Pod peste Dunăre, nici măcar o promisiune dacă vom avea o iarnă grea... la iarnă. Nimic, băi!

Doar o masă la restaurant, cu discotecarul Orlando la tricou mulat şi ochelari de gigolo de Făurei, şi multă veselie din partea şefilor PSD Brăila, care erau numai un zâmbet.

Tocmai asta e problema: trăim într-un oraş vesel, plin de oameni trişti, care sunt conştienţi că luminţa de la capătut tunelului este doar o poveste scrisă de Fata Morgana, ca să zic aşa. (Tunelu ILIESCU)
Categorie articol: 

Comentarii