Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a sinucis din dragoste! Iubita nici nu vrea să audă de el!

Ieri dimineaţă, familia Lupaşcu îl plângea pe Flaviu Marian, de 27 de ani, chiar în faţa camerei de necropsii de la Serviciul de Medicină Legală Brăila. Aduseseră cu ei sicriul, crucea inscripţionată, costumul de mire şi pantofii cei noi, pe care băiatul şi-i cumpărase cu puţin timp în urmă, pe când iubita lui, de 24 de ani, i-a dat speranţe că ar putea îmbătrâni frumos împreună. N-a fost să fie aşa.
"S-au certat de câteva săptămâni, de nici o lună, iar ea n-a mai vrut să audă de el. Băiatul i-a tot trimis mesaje, a implorat-o să se întoarcă, ba chiar i-a spus în câteva rânduri că nu poate trăi fără ea. Dar ea nu l-a crezut şi uite ce nenorocire a făcut. S-a spânzurat! Singurul nepot", ne-a povestit, cu ochii în lacrimi, una dintre mătuşile lui Flaviu.
Familia povesteşte că băiatul era muncitor şi vindea legume şi fructe în piaţă, împreună cu unchiul său, de 37 de ani. De altfel, unchiul său este şi acela care l-a găsit pe Flaviu, miercuri dimineaţă, la ora 9.20, spânzurat de uşa şifonierului din dormitorul apartamentului lor de la E1, de pe Aleea Cocorilor. Încă în stare de şoc, unchiul lui Flaviu ne-a povestit că băiatul suferea tare mult după fata asta: "N-a lăsat niciun bilet. Şi-a făcut curaj şi a băut înainte de a se spânzura. Am găsit sute de mesaje pe telefon adresate iubitei lui. Ea i-a răspuns la început, după care nu a mai continuat discuţia. S-a sinucis din dragoste, păcat de el, era un copil bun, muncitor, păcat de tinereţea lui".
O soră mai mare de-a lui Flaviu ne-a relatat că ar fi sunat-o pe fata pe care tânărul o iubea, dar aceasta nici nu vrea să audă de el: "Refuză orice discuţie. Acum şi-a închis telefonul. Iar el a făcut gestul ăsta pentru ea. Măcar dacă ne spunea că el e depresiv şi încercam să-l ajutăm, să nu ajungem la o aşa tragedie!".

 
Categorie articol: 

Comentarii