Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a infiintat Parcul Mamma Mia

Un nou amplasament si-a facut aparitia pe Faleza Dunarii. Este vorba despre Parcul Mamma Mia care este rezultatul unui proiect comunitar pus in practica de Primaria Braila, societatea Transnet Construct SRL si Clubul VOLTIN care-si desfasoara activitatea pe linga Asociatia Nationala Mutuala Romania-Franta "Louis Pasteur".
Initiatorii acestui proiect au vrut sa ofere brailenilor o alternativa pentru petrecerea timpului liber.
Pe linga traditionalul suc sau pe linga berea si micii aferenti plimbarilor in aer liber, cei care se opresc in acest parc au prilejul de a participa la diferite activitati de agrement cum ar fi: escaladarea peretelui de alpinism sub supravegherea profesionistilor, efectuarea de salturi pe trambulina, interpretarea unor melodii celebre pe scena Karaoke. In cel mai scurt timp,in continuarea parcului, foarte aproape de apele involburate ale Dunarii va fi amenajata inca o terasa cu umbrelute, sezlonguri, scaune pentru pescarii amatori si barcute de agrement. "Mi-as dori ca macar o zi pe saptamina sau o ora pe zi tinerii sa-si petreaca timpul aici. Poate ca parcul nu seamana cu cele din Europa sau din America, dar este un loc ideal de agrement. In plus, costurile nu sint foarte mari. In Mamaia, spre exemplu, trebuie sa fii milionar ca sa te distrezi in acest mod. Braila este un oras frumos, cu posibilitati turistice. Impreuna cu tinerii am vrut sa construim ceva durabil, un mic litoral la Braila. Dunarea ne reprezinta si trebuie sa o punem in valoare. Orasul trebuie construit cu societatea civila. Trebuie sa facem tot ce putem astfel incit orasul sa fie unul viu, nu sa se transforme intr-unul fantoma. Ceea ce am realizat noi aici e un model care trebuie extins", a precizat Lucian Tilea, viceprimar al Brailei. Copiii de la Gradinita "Arlechino" i-au incintat pe cei prezenti la deschiderea oficiala a parcului cu dansuri lipovenesti si unguresti. Miscarile jucause si gratioase, dar si costumele multicolore ale micutilor au adus bucurie pe chipul spectatorilor.
In incinta parcului vor avea loc zilnic, concursuri de cultura generala, de oratorie, vor fi prezentate desene Graffitti si se va discuta despre manierele europene. Vor avea loc, deasemenea, serate muzicale, dezbateri libere pe teme care intereseaza tinerii, actiuni de voluntariat pentru ecologizarea zonei si vizionari de filme.
Categorie articol: 

Comentarii