Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a impartit Ciolanul Local Municipal

Consilierii municipali au aprobat, ieri, noua componenta a diferitelor comisii din cadrul CLM Braila. Mai precis, au desemnat noii consilieri care vor face parte din comisiile cu pricina. Desi in mandatul trecut acest subiect stirnea de multe ori discutii aprinse intre reprezentantii diferitor partide in CLM, de aceasta data consilierii au venit la sedinta pregatiti, dupa ce in prealabil toate numele si functiile fusesera deja negociate. Astfel, toti cei propusi la sedinta de ieri au fost votati, scrutinul la punctele respective de pe ordinea de zi transformindu-se intr-o simpla formalitate.
Astfel, din comisia pentru ordine publica vor face parte PSD-istul Doru Damian, PDL- istul Eugen Badalan si liberalul Vasile Varga. Din comisia care are ca obiectiv novarea contractelor de concesiune privind bunurile imobile ce apartin domeniului privat al municipiului Braila fac parte Doru Damian (PSD), Ionel Enuta (PDL) si Alexandru Danaila (PNL). Din comisia pentru buna administrare a patrimoniului dendrologic al municipiului Braila fac parte Alexandru Coada (PSD), Maria Coros (PSD), Luciana Boboc (PDL) si Vasile Varga (PNL). Din comisia ce se ocupa cu vinzarea spatiilor proprietate privata a statului cu destinatia de cabinete medicale vor face parte Stancu Dinisoaie (PSD), Stanel Necula (PDL) - ca titulari si Daniel Negoita (PSD) si Vasile Varga (PNL) - ca supleanti. Din comisia de contestatie fac parte Luciana Boboc (PDL) si Daniela Radulescu (PC), acestea fiind suplinite, daca va fi cazul, de Nelu Berila (PC) si Petrica Popa (PNL). Din comisia privind avansarile in cadrul Politiei Comunitare Braila fac parte Alexandru Coada (PSD), Stanel Necula (PDL) si, la insistentele lui Vasile Varga, si Petrica Popa (PNL). In cadrul sedintei, la acest punct, liberalul Varga a atras atentia ca ar trebui ca in aceasta comisie sa fie reprezentate toate partidele, pentru a nu exista suspiciunea ca se acorda avansari pe baza unor afinitati politice ale politistilor comunitari respectivi. Propunerea lui a fost acceptata de intreg plenul, asadar Petrica Popa a fost si el trecut ca membru al comisiei.
Mai departe, in cadrul Consiliului Comunitar Consultativ al municipiului Braila va activa de acum inainte Enuta Ionel (PDL), iar in comisia judeteana pentru sanatate mintala va reprezenta CLM, Stancu Dinisoaie (PSD). Din conducerea HC "Dunarea" Braila va face parte, din partea CLM, Marian Dragomir (PSD).

Fete noi in AGA si CA-urile societatilor din subordinea CLM

Cum era si normal, odata cu alegerile si cu schimbarile de trupe din CLM se impunea si schimbarea reprezentatilor CLM in Consiliile de Administratie si Adunarile Generale ale Actionarilor din societatile aflate in subordinea CLM. Astfel, de ieri, din CA al Regiei Autonome "Administratia Zonei Libere" Braila fac parte Radu Silviu (PDL), Trita Bogdan (PSD) si Adrian Neagu Radulescu (PNL).
Din AGA "CET" fac parte Silviu Mangiurea (PSD), Daniel Negoita (PSD), Grigore Potec (PDL), Petrica Popa (PNL) si Nelu Berila (PC). De asemenea, din AGA "Braicar" fac parte Alexandru Coada (PSD), Sorin Bosneag (PSD), Daniel Mitrofan (PDL), Nicolaie Hauk (PDL), Vasile Broasca (PNL).
Tot in urma decizie plenului, va reprezenta CLM in AGA de la "ECO" Marian Dragomir (PSD), care va fi suplinit de Nicolaie Hauk (PDL).
Au fost alesi sa reprezinte CLM in AGA Companiei de Utilitati Publice - "Dunarea" Braila Sorin Bosneag (PSD), Ionel Enuta (PDL) si Constantin Cibu (PNL).
Consilierii au mai fost de acord ca in cadrul comisiei pentru concesionarea unor bunuri aflate in administrarea RA Administratia Zonei Libere Braila sa fie reprezentati de Sorin Costin (PNL) si Marian Dragomir (PSD). In ce priveste comisia de analizare a diferitelor cereri de subventii, din aceasta vor face parte Silviu Mangiurea (PSD), Daniel Mitrofan (PDL), Dan Buteica (PNL) si Nelu Berila (PC).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii