Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a deschis WorkBar 410, primul co-working space din Brăila

• situat pe Bulevardul Cuza nr. 130, WorkBar 410 este primul business Hub din oraş dedicat antreprenorilor, freelancerilor, startup-urilor şi tuturor celor care sunt în căutarea unui birou pentru a-şi dezvolta afacerile • pe lângă facilităţile oferite, WorkBar 410 este şi locul ideal pentru networking

 

Luna septembrie vine cu o veste bună pentru brăilenii cu spirit antreprenorial! Primul co-working space din oraş şi-a deschis porţile, WorkBar 410 venind în sprijinul antreprenorilor, freelancerilor şi tuturor celor care au nevoie de un spaţiu de lucru modern pentru a-şi dezvolta afacerile. Conceptul de co-working space sau business Hub este o alternativă la închirierea birourile tradiţionale, care pot fi costisitoare, principalul avantaj fiind dat de posibilitatea de a rezerva un spaţiu de lucru strict pentru ceea ce aveţi nevoie şi de a beneficia totodată de un set de servicii complementare menite să vă uşureze activitatea.

Situat pe Bulevardul Cuza nr. 130 (langă Serviciul Public de Evidenţă a Populaţiei), WorkBar 410 oferă 6 birouri individuale şi 22 de birouri într-o încăpere de tip open space, chicinetă, zonă de luat masa şi chiar şi o sală de relaxare. Locul dispune de toate dotările necesare pentru cei care au nevoie de un sediu din care să-şi coordoneze business-ul, de la internet şi imprimantă, la fax şi copiator. 

Închirierea unui spaţiu de lucru, în care sunt incluse toate aceste servicii, se face în baza unui abonament, fiind disponibile mai multe pachete pentru care clienţii pot opta (abonament zilnic, săptămânal sau lunar), în funcţie de preferinţe şi necesităţi.

Conceptul WorkBar 410 nu se limitează doar la oferirea de birouri moderne la preţuri facile, conceptul punând accent şi pe partea de networking. Astfel, locul este ideal pentru antreprenorii care vor să îşi găsească noi parteneri de business sau pentru antreprenorii care se află la început de drum şi au nevoie de ajutor de specialitate. De altfel, trebuie menţionat că primul co-working space din Brăila este realizat prin programul Start-Up Plus, program prin care persoanelor fizice care vor să îşi deschidă afaceri pot primi finanţare din fonduri europene şi naţionale. Tot în cadrul acestui business Hub vor fi organizate întâlniri şi workshop-uri pentru cei pasionaţi de domeniul antreprenoriatului, şi nu numai, evenimente ce vă vor ajuta la dezvoltarea profesională şi personală.  

Mai multe detalii despre co-working space, facilităţi şi abonamente disponibile puteţi afla prin intermediul paginii de Facebook Workbar 410.
Categorie articol: 

Comentarii