Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a deschis Şcoala de Hoţi ALDE Brăila

Se întâmplă şI lucruri bune în Brăila. Se deschid şcoli noi, semn că există interes pentru studiu în acest oraş uitat de autorităţi.

Este adevărat, nu s-a făcut vreo facultate nouă, da’ orişicât.

Pe sediul ALDE Brăila un brăilean a scris Şcoala de Hoţii. Mă rog, cred că autorul era puţin emoţionat şi a scăpat din greşeală un “i” la cuvântul “hoţi”.

Cel mai probabil, omu’ a vrut să scrie Şcoala de Hoţi, căci aşa are sens întregul demers.

Dar staţi să vedem, cei de la ALDE Brăila ar putea gira o astfel de şcoală de hoţi? Adică, există în cadrul ALDE Brăila persoane competente care să poată preda  şi altora arta hoţiei?

Păi, nu ştiu voi, dar eu am impresia că sunt destui la ALDE Brăila care se pricep al naibii de bine să jongleze cu banul public, să sară dintr-o funcţie în alta şi tot timpul să cadă în picioare.

Aş putea să dau şi nume, nu mi-e teamă nici de ameninţări, nici de un eventual proces în instanţă. Faptele vorbesc de la sine.

Dar nu am să dau nume. Nu de alta, dar să nu spună apoi cineva de la ALDE Brăila că am nedreptăţit pe cineva. Că pe unii i-am amintit iar pe alţii nu i-am promovat în articol, să ştie lumea că şi ei se pricep la desluşirea artei hoţiei din bani publici. Că ar putea fi profesori în dezvăluirea cunoştinţelor despre furat.

Îi aştept însă pe cei de la ALDE Brăila să se promoveze singuri. Uite, astăzi sunt generos şi promit că îi las să îşi facă reclamă deşănţată în comentarii sau aiurea (pe pereţii clădirilor, de ce nu?) şi să se laude cu cât de pricepuţi ar fi în predarea materiilor de bază la Şcoala de Hoţi care, iată, s-a deschis de curând în sediul lor. (Hoţ Şi Soţie)
Categorie articol: 

Comentarii