Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a dat drept ofiter Interpol, pentru a cistiga 3.000 de euro

O braileanca de 42 de ani este cercetata de politistii de la Crima Organizata, dupa ce s-a dat drept ofiter Interpol, pentru a pune mina pe niste bani nemunciti. Ea i-a cerut unei femei 3.000 de euro, pentru a-i elibera sotul, arestat in Franta. Escroaca a fost prinsa simbata, la un oficiu postal din Bucuresti, cind incerca sa ridice o parte din suma solicitata.
Pretinzind ca este ofiter in cadrul Biroului Interpol Romania, Aurelia Androne si-a contactat telefonic victima, domiciliata in municipiul Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti, careia i-a promis ca in schimbul sumei il va pune in libertate pe sotul acesteia, arestat pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Initial, braileanca a primit 2.000 de euro, urmind ca restul de bani sa fie achitati in momentul eliberarii. Surse judiciare au precizat ca falsul ofiter a motivat ca o parte din suma i-o va da unui medic neurolog de la un spital din Bucuresti si unui ofiter de politie. Politistii craioveni, impreuna cu ofiteri ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (CCO) Mehedinti, au reusit identificarea femeii, care a fost prinsa simbata, in jurul orei 12.30, la un oficiu postal din Bucuresti, in momentul in care intentiona sa ridice 600 de lei, bani trimisi de "clienta" din Drobeta-Turnu Severin.
Politistii Brigazii CCO Craiova s-au sesizat, miercurea trecuta, cu privire la faptul ca Aurelia Androne, impreuna cu mai multe persoane, au constituit un grup criminal organizat specializat in inselaciuni. Ei au sesizat procurorii DIICOT - Biroului Teritorial Mehedinti, care au inceput cercetarile in acest caz, pentru savirsirea infractiunii de asociere la un grup infractional organizat in vederea comiterii de infractiuni si inselaciune. "Totodata, cu ocazia verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca Aurelia A. fusese pusa in urmarire generala, intrucit poseda mandat de executare a unei pedepse de sapte ani si opt zile inchisoare, emis de Tribunalul Braila, pentru savirsirea infractiunilor de trafic de influenta, dare si luare de mita", a declarat subcomisarul Florentina Popescu, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj. Anchetatorii continua cercetarile, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii