Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a cerut perchezitie inainte de a mi se prezenta invinuirile

Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a apreciat, joi, ca "incalificabil" faptul ca, inainte de a i se prezenta invinuirile care i se aduc, s-a solicitat Parlamentului aprobarea unei perchezitii domiciliare, motivul invocat fiind obtinerea unor foloase necuvenite.
"Mi se pare incalificabil faptul ca, inainte de a mi se prezenta invinuirile - si amintesc ca eram invitat pe 16 februarie pentru a mi se prezenta invinuirile care mi se aduc pentru, subliniez, luare de mita - acum se cere la Parlament efectuarea unei perchezitii pentru foloase necuvenite", a precizat Nastase, adaugind ca incadrarea juridica este alta.
El a precizat ca nu stie nimic despre aceste lucruri.
"Se invoca niste bunuri aduse din China, nu stiu exact despre ce este vorba", a adaugat Nastase.
El a criticat "sistemul de politie politica" condus de ministrul Justitiei, Monica Macovei si de procurorul-sef al DNA, Daniel Moral, aratindu-se, totodata, revoltat de acuzatiile care i se aduc.
Presedintele Camerei Deputatilor s-a declarat revoltat de acest "carnaval, de acest circ pe care un om iresponsabil (Daniel Morar, n.red.) il impune in mod public, construind atacuri politice inadmisibile fata de competitori politici, fata de jurnalisti incomozi, fata de oameni de afaceri care fac afaceri cu cine nu trebuie, fata de directori de spitale".
Nastase a aratat ca incercarea de a impune teroarea ca mod de functionare a democratiei reprezinta un rau imens pe care Daniel Morar, pe care l-a denumit "comisar sovietic", il realizeaza in acest moment impreuna cu "comando-ul sau politic".
"Sunt revoltat pentru acest circ mediatic, (...) pentru faptul ca aceasta politie politica condusa de Monica Macovei si de Daniel Morar incearca sa murdareasca absolut tot ceea ce ar putea sa se opuna unui plan diabolic de organizare a alegerilor anticipate in acest an si organizarii unei structuri politice de sprijin, unei formule de partid prezidential, sau unei formule care sa nu-i mai creeze probleme lui Traian Basescu nici atunci cind se uita la televizor, nici atunci cind se uita la electorat", a adaugat Nastase.
El a adaugat ca sistemul care este pus in miscare de catre Daniel Morar si de catre sefii sai nu are nici o legatura cu UE, ci, mai curind, cu justitia stalinista.
"Mi se pare grav faptul ca un fost prim-ministru, un presedinte al Camerei Deputatilor poate sa fie terfelit public, imaginea lui sa fie murdarita in acest mod iresponsabil", a precizat Nastase, adaugind ca se poate intui acum modul in care vor functiona mecanismele in continuare intr-un sistem in care nu se mai respecta procedurile, imaginea si reputatia oamenilor.
"Sint pus in situatia ca in fiecare zi, in functie de ce mai inventeaza mintea bolnava a unor oameni care conduc aceasta politie politica, sa ies, sa dau explicatii pe aceste chestiuni", a conchis Nastase, declarindu-se "absolut revoltat" de ceea ce se intimpla.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii