Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au urcat bauti la volan

In acest week-end, politistii braileni au prins in plasa mai multi indivizi care, dupa ce au consumat alcool, s-au urcat la volan fara nici o jena. Ghinionul lor a fost ca au dat nas in nas cu oamenii legii, care le-au intocmit dosare penale.
Astfel, in ziua de 7 noiembrie, lucratori de la Politia orasului Faurei l-au depistat in trafic pe numitul Florea B., de 60 de ani, din Bucuresti, in timp ce conducea autoturismul "Dacia", pe raza orasului Faurei, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice.
In dimineata zilei de 8 noiembrie, la ora 6.15, rutierii braileni l-au identificat pe Mircea P., de 47 de ani, din judetul Tulcea, care conducea autoturismul "Dacia", desi consumase alcool. In aceeasi zi a picat in plasa si Petrus P., de 40 de ani, din comuna Vadeni, care se afla la volanul unui autoturism "Lancia". Pe linga faptul ca era baut, in urma verificarilor, politistii au stabilit ca masina era radiata din circulatie din data de 29 aprilie.
Tot pe data de 8 noiembrie, rutierii l-au depistat si pe braileanul Constantin I., de 40 de ani, in timp ce conducea autovehiculul "Oltena", pe strada Rindunicii, din municipiu, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Toti soferii au fost testati cu aparatul alcooltest, li s-au recoltat probe biologice de singe in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si li s-au intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii