Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au stabilit semifinalistele etapei judetene a Cupei Romaniei

Miercuri, dupa-amiaza, s-au disputat cele patru meciuri din cadrul sferturilor de finala ale etapei judetene a Cupei Romaniei, iar la finalul rundei, s-au stabilit echipele calificate in semifinale.
Singura formatie care s-a calificat in timpul regulamentar de joc a fost Victoria Traian care, dupa 90 de minute, s-a impus cu 2-0 in fata uneia dintre fruntasele seriei I ale Campionatului judetean de fotbal, Avintul Chiscani.
In alte doua intilniri a fost nevoie de prelungiri, iar la Urleasca si de lovituri de departajare pentru a se stabili cistigatoarele.
Cu toate ca pleca cu prima sansa in disputa cu una dintre codasele Ligii a IV-a, dupa 90 de minute scorul dintre FC Urleasca si Victoria Dedulesti era egal, 1-1. Gazdele au deschis scorul in minutul 25 prin Coman, iar Victoria a egalat in minutul 75 in urma reusitei lui Sorin Moldoveanu. Cum si dupa cele doua reprize de prelungire a persistat egalitatea s-a trecut la executarea penalty-urilor de departajare. La acest ultim capitol, Victoria Dedulesti a fost mai buna si meciul s-a incheiat cu scorul general 5-4 in favoarea echipei vizitatoare.
Tot 1-1 era scorul la finalul timpului regulamentar de joc si la Ianca in meciul dintre Viitorul si Avintul Ciresu. Sorin Butiseaca a marcat pentru oaspeti inca din minutul 10 si partida parea ca se va incheia cu victoria echipei vizitatoare numai ca, in minutul 88 Radu Medisan a marcat pentru gazde si a relansat partida. Tot Medisan a mai inscris inca o data in minutul 107 si Viitorul a reusit sa-si asigure un loc in semifinale.
Cel mai echilibrat joc a fost insa cel de la Cazasu unde s-au duelat FC Steaua Braila si CS Faurei. Partida a fost dominata de gazde insa contrar jocului, oaspetii au fost cei care au deschis scorul in urma unui penalty transformat de Craciunescu. FC Steaua a reluat atacurile asupra portii aparate de Ilasc si dupa numai zece minute a obtinut o lovitura de la 11 metri, in urma unui hent in careu facut de unul dintre aparatorii CS-ului. Olmazu a sutat puternic insa la o palma pe linga stilpul din dreapta a portii aparate de Ilasc.
Cu toate ca repriza a doua a fost la discretia stelistilor, elevii lui Bulancea si Latu nu au reusit sa inscrie decit o singura data, in minutul 50 prin Marius Iorga. In reprizele de prelungire, FC Steaua echipa lui Huseyin Tekinalp, a dat dovada de o conditie fizica net superioara adversarei sale, a marcat inca de doua ori prin Gagu din lovitura libera si Stanel Ion si si-a asigurat un loc printre semifinalistele etapei judetene ale Cupei Romaniei.

Rezultatele inregistrate in sferturi:
FC Steaua Braila - CS Faurei 3-1
Avintul Chiscani - Victoria Traian 0-2
FC Urleasca - Victoria Dedulesti 4-5
Viitorul Ianca - Avintul Ciresu




Categorie articol: 

Comentarii