Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au stabilit cele opt participante la turneul semifinal al Ligii I la baschet

a doua parte a campionatului va începe în jurul datei de 26 februarie • calificarea în final four este următorul obiectiv al brăilenilor de la Cuza Sport

 

Ieri, la sediul Federaţiei Române de Baschet s-au stabilit cele opt echipe care vor participa la turneul semifinal al Ligii I, competiţie care va începe în jurul datei de 26 februarie. În această fază a campionatului, la care echipa brăileană s-a calificat de pe prima poziţie din grupa a 3-a, participă alte şapte formaţii şi anume CN Aurel Vlaicu Bucureşti, U Cluj Napoca, Ştiinţa Bucureşti, Rapid Bucureşti, Politehnica Iaşi, CSM Victor VCSK Miercurea Ciuc, Timba Timişoara.

Sunt echipe puternice calificate la turneul semifinal însă şi noi ne vom pregăti cu atenţie, din toate punctele de vedere, pentru această nouă fază a competiţiei. Primul obiectiv l-am realizat, am câştigat grupa şi ne-am calificat la turneul semifinal acum pasul următor îl reprezintă accederea între primele patru echipe ale Ligii I, cele care se vor lupta pentru promovarea în Liga Naţională. În această a doua fază se va juca sistem turneu, tur retur, însă nu se vor mai întâlni între ele echipele care s-au înfruntat în grupe, deci noi nu vom juca cu Politehnica Iaşi. Eu sper că ne vom realiza şi acest al doilea obiectiv şi să ne batem pentru a ajunge pe prima scenă a baschetului masculin românesc”, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

 

La juniori Cuza Sport are adversare de top în etapa a 5-a

În altă ordine de idei, la sfârşitul acestei săptămâni echipele de juniori ale clubului Cuza Sport vor evolua pe teren propriu, la U18 formaţia brăileană va evolua sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Polivalentă în compania echipei U BT Cluj Napoca, principala candidată la titlul de campioană naţională în acest sezon competiţional, iar la U16 baschetbaliştii brăileni se vor “duela” duminică, de la ora 14.00, tot în Polivalentă, cu BC SLAM Bucureşti. “Vor fi două jocuri diferite ca aspect, la U18 vom încerca să ne ridicăm cât putem la înălţimea adversarei, în meciul de sâmbătă speranţele sunt ceva mai mari, ne gândim la un rezultat pozitiv”, a precizat Mircea Totolici.
Categorie articol: 

Comentarii