Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au batut pentru o gura de apa

Bataie cu pumni, picioare, pietre si rangi, pentru citeva cani de apa. Doi tineri insetati, care au intrat in curtea unei firme pentru a bea apa de la canal, au ajuns sa se bata cu paznicii, intr-o incaierare generala, din care au iesit cu totii raniti. Cei doi, in virsta de 18 ani, se aflau pe inserat la marginea orasului, in cimp, de unde voiau sa culeaga iarba pentru animale, cind, din cauza caldurii sufocante, li s-a facut sete, asa ca au cautat sa si-o astimpere la cismeaua pe care o vazusera in curtea unei firme din zona. Ei au gasit poarta deschisa, au intrat in unitate si s-au dus la cismea, dar au fost vazuti de un paznic care i-a alungat, refuzind sa-i lase sa bea apa, pe motiv ca nu i-au cerut voie. Suparati, tinerii au luat citeva pietroaie din strada si le-au aruncat inspre paznic, dupa care au fugit, in cautarea unor arme mai bune. Ei s-au intors cu doua rangi, au inceput sa-l injure pe paznic si pe colegul acestuia, care i-a sarit in ajutor, dupa care au aruncat din nou cu pietre si au sarit la bataie. Paznicii s-au aparat cu pumnii si cu picioarele, insa lupta a fost inegala, iar tinerii au reusit sa-i sparga capul unuia dintre agenti si sa-i rupa degetul altuia. Seful pazei, auzind vacarmul si vazind ce se intimpla, a chemat imediat jandarmii. Luati la intrebari, baietii au declarat ca, de fapt, paznicii au fost cei care au inceput bataia.
"A inceput sa ma ia la bataie, mi-a dat si in fata si in nas, m-am tinut de el pina s-a trintit cu mine jos si mi-a dat cu pumnul si cu piciorul si n-am mai avut ce sa fac, am vazut negru in fata ochilor". "Eu am dat cu ranga, recunosc. Dar n-am avut ce sa fac, eram speriat, ca ne-au atacat", a spus al doilea
Versiunea paznicilor a fost insa cu totul alta: "Cind am vazut ca arunca cu pietre, am iesit si eu, au plecat, dupa care s-au intors cu rangi. Pe mine m-au lovit cu ranga si cu pumnii".
"Am iesit afara, au dat cu pietroaie, m-am ferit o data, au dat cu ranga, l-au lovit pe colegul meu care a venit sa vada care-i problema, a cazut jos, eu l-am prins pe unul care era mai subtire si l-am tinut. Colegul meu s-a ales cu o plaga la cap, o taietura, cred ca necesita internare, iar eu cu un deget fracturat", a povestit al doilea paznic.
"Cei doi tineri au fost condusi la sediul Inspectoratului Judetean de de Jandarmi, iar pentru fapta lor le-a fost intocmit dosar premergator cercetarii penale, sub aspectul savirsirii infractiunii de vatamare corporala", a declarat serg. maj. Sorin Neftode, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Comentarii