Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a aruncat pe fereastra, din salonul in care era internat

I-a sunat ceasul, la miezul noptii. Astfel s-ar putea spune despre un barbat de 54 de ani din municipiul Braila, Petrus G., care in noaptea de simbata, spre duminica, la ora 24.00, s-a aruncat la etajul III al Spitalului Judetean, din salonul in care era internat. Lipsa acestuia a fost observata de asistentul de serviciu, care, in timp ce-si facea rondul, a remarcat faptul ca in rezerva in care barbatul fusese internat era deschisa fereastra. Cind s-a uitat pe geam, in curtea interioara in care dadea fereastra, asistentul a vazut trupul pacientului, intins pe dalele de piatra si a dat alarma. Personalul medical l-a luat imediat pe barbat si l-a transportat in camera de garda, unde, timp de aproape o ora, s-a incercat resuscitarea, insa fara folos. In aceste conditii, s-a anuntat Politia.
"Pacientul era internat in sectia de reanimare a spitalului nostru. In jurul orei 0.00, s-a aruncat de la fereastra salonului in care era internat, de la etajul III. Cum statea singur in rezerva, nimeni nu a observat ce face acesta si nu a putut sa-l opreasca. Dupa incercari de resuscitare care au durat 50 de minute, s-a constatat decesul pacientului", ne-a declarat dr. Horia Dragoi, purtator de cuvint al Spitalului Judetean.
Potrivit primelor date ale anchetatorilor, este posibil ca pacientul sa fi luat decizia de a-si lua viata ca urmare a suferintelor prin care trecea. Acesta suferea de o infectie urologica foarte puternica si fusese internat in data de 7 februarie cu diagnosticul de soc septic, marasm fiziologic si sifilis in stare avansata. Acesta avea instalate doua furtune de drena, pe fiecare parte a corpului cite una, avea anemie si dureri cumplite.
"Probabil ca acest lucru l-a marcat si l-a determinat sa recurga la acest gest extrem, de a-si lua viata. Investigatiile continua, pentru a se stabili cu certitudine cauzele producerii decesului, lucru care se va intimpla dupa efectuarea necropsiei", ne-a declarat, ieri, seful Politiei municipale, comisarul Costel Arbunea.
Am incercat, ieri, sa aflam mai multe despre sinucigas de la vecinii sai, insa acestia nu au fost prea vorbareti. O femeie ne-a declarat ca barbatul mai avea inca trei frati, dintre care doi aveau familii si traiau la casa lor, iar al treilea locuia impreuna cu Petrus G, in conditii foarte modeste. Cum victima nu avea serviciu, cei doi traiau mai mult din mila vecinilor, care-i mai aduceau din cind in cind o farfurie cu mincare.
Poltia continua cercetarile, in vederea stabilirii exacte a imprejurarilor in care s-a produs decesul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii