Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a aprins nocturna la Traian

• la stadionul “Mircea Ceicu” s-au montat primii doi stâlpi • baza sportivă intră în renovare generală în decembrie • “La Traian va fi cea mai modernă bază sportivă din judeţul Brăila”, susţine Costel Roşu

 

După ce şi-a schimbat lotul în această vară şi şi-a asigurat serviciile unui antrenor principal cu o vastă experienţă, Puiu Antohi, dar şi ale fostului golgeter al Daciei Unirea, Costel Roşu, care este antrenor secund şi căpitanul echipei în teren, Victoria Traian mai dă o lovitură de imagine:  a început instalarea unei instalaţii de nocturnă. Care, potrivit precizărilor făcute de “secundul' Costel Roşu, poate fi omologată chiar şi pentru meciurile din Liga a III-a, eşalon în care Victoria Traian vrea să revină cât mai repede. 

Primii doi stâlpi au fost instalaţi deja, urmează ca în această săptămână şi ceilalţi patru să fie puşi pe poziţii.

“Au fost instalaţi primii doi stâlpi. Fiecare are câte 5 proiectoare, cu câte 8 becuri şi pe jumătate din teren se vede foarte bine, am făcut câteva antrenamente la lumina nocturnei. Conducerea comunei Traian a văzut că noua echipă, care este formată numai din copii, joacă fotbal şi vrea să transforme şi baza sportivă. Acum se instalează nocturna, iar după ultimul meci din 2018 terenul va fi arat şi apoi însămânţat cu gazon, pentru ca din sezonul următor să beneficiem de o suprafaţă de joc foarte bună. Se va mări tribuna, o parte din ea va fi acoperită, o să vedeţi că la Traian va fi cea mai modernă bază sportivă din judeţul Brăila, dar şi o echipă de fotbal competitivă”, ne-a declarat Costel Roşu.
Categorie articol: 

Comentarii