Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a înfipt cu motocicleta în parapetul unui pod, la Gropeni

un bărbat de 53 de ani, din Tufeşti, a ajuns la spital după ce a pierdut controlul vehiculului pe DJ 212 • nu se ştie dacă era băut, pentru că nu a putut fi testat cu etilotestul, însă nu era posesor al permisului de conducere

 

Un motociclist nu a mai putut stăpâni vehiculul şi s-a lovit de un parapet, ajungând la spital. Sunt suspiciuni că ar fi fost sub influenţa alcoolului.

La data de 7 iunie, ora 17.00, un bărbat de 53 de ani, din comuna Tufeşti, conducea o motocicletă, pe DJ 212. La ieşirea din comuna Gropeni, acesta a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în parapetul metalic al unui pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nerămânând internat.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au efectuat verificări şi au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis.
Categorie articol: 

Comentarii