Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sărbători la închisoare

trei localnici din comuna Zăvoaia care se sustrăgeau de la executarea pedepselor cu închisoarea pentru infracţiuni de vătămare corporală, lipsire de libertate şi violare de domiciliu au fost săltaţi de poliţişti

 

Trei brăileni care aveau de executat pedepse cu închisoarea au ajuns în spatele gratiilor. Înainte de Crăciun, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au desfăşurat o acţiune, pe raza satului Dudescu, comuna Zăvoaia, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

Cu această ocazie, poliţiştii i-au depistat pe trei localnici, cu vârste de 31, 34 şi 41 de ani. Pe numele acestora Judecătoria Făurei a emis, la data de 13 decembrie, mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea de 3 ani şi 238 de zile, 3 ani, 7 luni şi 81 de zile, respectiv 2 ani, 7 luni şi 10 zile. Cei depistaţi au fost condamnaţi pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu.

Aceştia au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii