Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sărbătoare în Chercea: Toamna în cartier

• manifestările culturale şi sportive din cartierul “Nedelcu Chercea” au început joi şi se vor finaliza duminică, 11 noiembrie 2018

 

În perioada 8-11 noiembrie, la filiala din cartierul “Nedelcu Chercea” a Casei de Cultură a Municipiului Brăila, are loc cea de a XIX a ediţie a manifestărilor culturale şi sportive reunite sub genericul “Toamna în cartier”.

Acţiunile au demarat, joi, cu un concurs de desene în acuarelă, avînd ca temă “Toamna în Parcul Monument” şi concursuri de şah şi tenis de masă, iar vineri vor continua cu concursurile de biciclete şi cel de minifotbal, sub genericul Cupa “Centenarul Marii Uniri”.

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, în Sala Mare a Casei de Cultură “Nedelcu Chercea”, Ansamblul vocal-instrumental “Valurile Dunării”, dirijat de Marius Mugur Anghelescu, precum şi invitaţii săi – solistul KARYM şi Grupul “Rosmarinul” al Şcolii “Ion Luca Caragiale” - vor oferi publicului din cartier spectacolul intitulat “Struguraş cu poame multe”. Spectacolul va include cântece şi poezii legate de începutul anului şcolar, dar şi piese din comoara folcorului românesc, cu cântece de bucurie, de rod al toamnei şi de joc. Grupul de mandoline va susţine piese orchestrale şi solistice, iar ansamblul va interpeta o serie de prelucrări folclorice.

Potrivit informaţiilor furnizate de Emanoil Ciucaşu, directorul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, manifestările se vor încheia duminică, 11 noiembrie 2018, cu un spectacol ce va fi oferit de Ansamblul “Valurile Dunării” la Căminul de bătrâni “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”.

 
Categorie articol: 

Comentarii