Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Săpunaru riscă închisoarea în Portugalia

Conform sursei citate, alţi patru coechipieri ai lui Săpunaru Hulk, Helton, Rodriguez şi Fucile riscă trei ani de închisoare. Pentru Săpunaru, care are două capete de acuzare, procuratura cere ca pedeapsa să fie mai mică de cinci ani, deoarece nu are antecendente penale.
Ministerul Public susţine că jucătorii i-au agresat pe agenţii Ricardo Silva şi Sandro Correia, acţionând în "formă deliberată, dorind şi reuşind să-i molesteze fizic pe cei doi". Conform presei portugheze, Săpunaru l-a lovit pe Sandro Correia în cap şi la abdomen, iar Hulk doar la abdomen.
În 22 decembrie 2009, Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste Portugheze i-a suspendat provizoriu pe Săpunaru şi Hulk. Liga Profesionistă de Fotbal din Portugalia a iniţiat, la 12 ianuarie 2010, proceduri disciplinare împotriva jucătorilor Hulk şi Cristian Săpunaru, împotriva cluburilor Benfica Lisabona şi FC Porto şi împotriva arbitrului Lucilio Baptista, după incidente ce au avut loc în tunelul de la vestiare, pe stadionul Da Luz, la un meci disputat la 20 decembrie. FC Porto a pierdut partida cu Benfica, scor 0-1, iar la finalul meciului, Hulk şi Săpunaru au fost implicaţi într-un incident la tunelul de acces la vestiare.
Membrii Consiliului de Justiţie al Federaţiei Portugheze de Fotbal au decis, în 24 februarie 2010, reducerea suspendării lui Cristian Săpunaru, la patru etape, în urma recursului înaintat de gruparea portugheză la decizia Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotba
Categorie articol: 

Comentarii