Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Săptămâna a început cu un număr redus de cazuri Covid - 19 nou confirmate

* luni, la Brăila au fost doar cinci cazuri noi şi zero persoane decedate, iar marţi au fost 18 cazuri şi, din păcate, au fost înregistrate două decese

 

 

 

Săptămâna aceasta a început bine din punct de vedere al noilor pacienţi infectaţi cu virusul SARS - COV - 2. Astfel, în prima zi a acestei săptămâni, adică în data de 22 februarie, au fost doar cinci cazuri nou confirmate şi zero persoane decedate.

Marţi, 23 februarie, la Brăila au fost 18 cazuri nou confirmate şi două persoane decedate, una din municipiul Brăila şi alta din localitatea Chiscani. Au fost 101 teste prelevate pentru depistarea infecţiei cu coronavirus.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, numărul total de persoane confirmate de la începutul pandemiei a ajuns la 9.436, fiind 1.943 de persoane vindecate în spitale şi 478 de persoane decedate. Marţi erau 606 persoane în carantină la domiciliu, 16 izolate la domiciliu şi 83 internate în spitale. Din totalul de 9.436 persoane confirmate la Brăila, 256 sunt din alte judeţe.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii