Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sămânţari, tupeişti şi aruncători de gunoaie, amendaţi de Poliţia Locală

• 18 persoane certate cu bunul simţ au fost sancţionate în perioada Zilelor Brăilei

 

În perioada Zilelor Brăilei, atmosfera de sărbătoare nu a schimbat năravurile brăilenilor obişnuiţi să arunce gunoaie pe domeniul public, să spargă seminţe în zonele de promenadă, să dea muzica foarte tare sau să circule cu căruţele pe străzile municipiului. Astfel, în perioada 14 - 20 august, poliţiştii locali au amendat 18 persoane, dintre care 4 femei şi 12 bărbaţi, valoarea totală a sancţiunilor ridicându-se la 4.782 lei. Dintre acestea, opt persoane au fost amendate pentru că au fost surprinse în timp ce consumau seminţe şi aruncau cojile pe domeniul public. De altfel, în cazul unei femei în vârstă de 25 de ani, depistată în data de 14 august pe Faleza Dunării, în timp ce arunca cojile de seminţe pe jos, a fost aplicată şi o sancţiune contravenţională în valoare de 500 lei, pentru refuzul de a da relaţii pentru stabilirea identităţii. Alţi trei brăileni au fost surprinşi în timp ce consumau alcool în părculeţele de joacă pentru copii din oraş, în vreme ce două persoane au fost depistate comercializând diverse produse în alte locaţii decât cele autorizate.

De asemenea, în noaptea de 14 spre 15 august, un brăilean în vârstă de 42 de ani, administratorul unei societăţi comerciale de pe Calea Călăraşilor, a fost amendat cu suma de 500 lei, pentru tulburarea liniştii publice, în locaţia administrată de acesta muzica fiind dată foarte tare, deşi avea autorizaţie doar până la ora 0.00.

La toate acestea se adaugă încă patru brăileni prinşi în timp ce aruncau gunoi pe domeniul public, în unele cazuri, din căruţe.
Categorie articol: 

Comentarii