Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Să tragem linie şi să constatăm că Brăila va primi degeaba 10 tramvaie noi

Wow, ce veste minunată! Brăila va primi 10 tramvaie noi pe care însă nu le va putea folosi din cauza faptului că liniile sunt atât de vechi încât noile vagoane nu vor putea circula pe ele.

Asta e ca şi cum i-ai face cadou un Mercedes unui om al străzii. Bietul om se va bucura de maşină, dar dacă nu are bani de benzină, nu va putea să o conducă.

Cele 10 tramvaie vor sta bine mersi în depoul Braicar. Poate că directorul Săndulescu se va gândi să organizeze un soi de tur de (re)cunoaştere a tramvaielor.

Brăilenii ar putea veni în grupuri organizate de câte 15-20 de persoane ca să vadă cum arată tramvaiele, să se aşeze pe scaune şi să îşi facă un selfie lângă cabina vatmanului. Totul în stare de repaus, se înţelege.

Dacă iniţiativa va avea succes, directorul Săndulescu ar putea lua în calcul să taie şi bilete la intrare.

Revenind la subiect, va dura cel puţin 3 ani până când calea de rulare va fi modernizată. Este de durată o astfel de lucrare de modernizare a liniilor de tramvai, mai ales când ea se derulează din bani europeni.

Prin urmare, dacă nu vor fi băgate pe traseu pe liniile pe care se poate circula acum (cei 11 km. modernizaţi), cele 10 tramvaie vor sta mult şi bine la fezandat în depou, aşteptând ca Brăila să se apropie de ceea ce înseamnă un oraş european. (The Batman & The Vatman)
Categorie articol: 

Comentarii