Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Să facă un pas în faţă cei care l-au promovat pe Dudulea

Unde s-a mai pomenit ca un consilier judeţean să fie exmatriculat din CJ din cauză că nu a mai călcat la serviciu în ultimele 6 luni? La Brăila, cum unde? Consilierul judeţean (mă rog, fostul consilier judeţean) Cătălin Dudulea s-a comportat precum un elev problemă, pe care părinţii (în cazul nostru alegătorii) îl trimit la şcoală, iar el trage chiulul. Dar nu aşa, câte o şedinţă, două acolo, ci angro, lipsind cu lunile. Într-un final, din cauza absenţelor nemotivate, atât elevul din exemplul dat de noi, cât şi consilierul judeţean ajung să fie exmatriculaţi, daţi afară la propriu.
Din câte am înţeles, acest consilier Dudulea (fost la PER) a plecat la muncă în străinătate. Să fie sănătos, dacă se câştigă mai bine din spălatul la fund al babelor din Italia, îi doresc îmbogăţire sprâncenată. Dar dacă tot a plecat la muncă pe alte meleaguri, mă gândesc că după primele trei luni de absenţă, când deja era clar că nu mai revine prea curând în ţară, nenea Dudulea putea să îi anunţe pe colegii de partid că demisionează, că renunţă la postul de consilier. Era un gest de minim respect pentru alegători, dar ce pretenţii să ai de la unii care nu ştiu nici să îşi scrie numele corect pe foaie, dar s-au trezit consilieri, adică în postura de a reprezenta interesele a zeci de mii de cetăţeni?
Apropo de felul în care a ajuns unul ca Dudulea consilier, cred că ar fi interesant de aflat cine anume l-a propulsat pe lista AVB, în 2012, pe o poziţie eligibilă. O să spuneţi că nu mai are nici o importanţă acum, oricum Dudulea e istorie, a fost dat afară. Uite că are importanţă pentru că, de exemplu, la alegerile locale de la anul s-ar putea ca brăilenii să se trezească cu alte cozi de topor pe listele de la CJ sau CLM, iar consilieri să ajungă tot nişte neaveniţi ca acest Dudulea. În concluzie, propun să facă un pas în faţă cei care se ştiu cu musca pe căciulă, care au avut deosebita „inspiraţie" să îl propună, să îl urce pe lista pentru CJ Brăila pe exmatriculatul Dudulea.

 
Categorie articol: 

Comentarii