Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sînpetru, admis pentru un nou mandat la conducerea Spitalului TBC

cu o medie aproape de 10, fostul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Brăila şi-a câştigat dreptul de a mai rămâne încă un mandat pe funcţie

 

S-au afişat rezultatele concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila. Cu o medie aproape de 10, fostul manager al unităţii spitaliceşti, Ştefan Sînpetru, şi-a câştigat dreptul de a rămâne la conducerea unităţii.

După ce ultimul său mandat la Spitalul TBC a încetat, în vara acestui an, postul a fost scos la concurs de către Consiliul de Administraţie. Potrivit site-ului spitalului, în concurs s-au înscris doar doi candidaţi, unul dintre ei fiind actualul director. Acesta a trecut cu brio de toate etapele, cea mai mare notă a sa obţinând-o la proba evaluării proiectului de management, unde a primit punctajul maxim, adică nota 10, pentru ca la susţinerea proiectului să obţină ceva mai puţin, respectiv 9.89. La final, candidatul a obţinut o medie de 9.94 şi a fost declarat admis. Mandatul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie este de până la 3 ani.

 
Categorie articol: 

Comentarii