Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sâmbătă, brăilenii fac curat în oraş

Campania de ecologizare "Murdar - Curat", iniţiată de caricaturistul Costel Pătrăşcan, continuă. Sâmbătă, 9 aprilie, la ora 9.00, brăilenii sunt aşteptaţi la vaporul amplasat la intersecţia Şoselei de Centură cu Drumul Mării (DE 584), şoseaua ce duce spre Brăila Mall.

Iniţiatorul campaniei a identificat o zonă care are nevoie urgent de ecologizare. În plus, în acest an, se vor planta copaci.
Pătrăşcan a creat un eveniment pe Facebook intitulat "Murdar - Curat (II)", unde aşteaptă ca voluntarii să confirme prezenţa. Până ieri, la ora închiderii ediţiei, 30 de utilizatori s-au arătat dispuşi să cureţe oraşul în care-şi duc traiul de zi cu zi. "Ştim că nimeni nu va face din Brăila o capitală a curăţeniei, aşa că vă invit s-o facem noi, pentru noi şi pentru ceilalţi. Să ne organizăm, să facem curăţenie şi să plantăm copaci. Luaţi-vă copiii, prietenii, părinţii şi veniţi să reînvăţăm să trăim normal. Fiecare dintre noi să planteze un pom ca semn că a trăit aici şi a lăsat ceva în urma lui! Este timpul să facem curăţenie în Brăila", este mesajul pentru campania de curăţenie de sâmbătă.
Anul trecut, caricaturistul a reuşit să organizeze prima campanie de ecologizare, eveniment la care au participat peste 300 de brăileni.

 
Categorie articol: 

Comentarii