Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sâmbătă, avem meci oficial de handbal de Divizia A, în Polivalentă

• HC Dunărea 2 Brăila şi CSM Galaţi se întâlnesc în derby-ul etapei a 4-a • meciul începe la ora 11.30, iar preţul unui bilet este de 5 lei

 

Sâmbătă, 5 octombrie, în Liga Florilor este programată etapa a 6-a, însă partida pe care HC Dunărea urma să o susţină în deplasare cu CSM Bucureşti în această rundă a fost amânată pentru data de 15 octombrie.

În schimb, sâmbătă, iubitorii handbalului din Brăila pot veni la Sala Poplivalentă pentru a susţine echipa de Divizia A a clubului brăilean care va juca în compania liderului Seriei A, CSM Galaţi.

Înaintea acestei etape, HC Dunărea 2 se află pe locul al doilea, astfel că jocul din Polivalentă poate fi considerat un derby al acestei runde pentru că la Brăila se vor “duela” primele două clasate din grupă.

Pentru actualul sezon competiţional, echipa de Divizia A brăileană are drept obiectiv clasarea pe locul al treilea în grupă, iar un pas spre realizarea acestuia ar putea fi o victorie în partida de sâmbătă.

Meciul dintre HC Dunărea 2 Brăila şi CSM Galaţi începe la ora 11.30 şi va fi arbitrat de bucureştencele Georgiana Doană şi Ana Maria Gociu.

Preţul unui bilet pentru acest meci este de 5 lei.

Clasamentul înaintea etapei a 4-a: 1 CSM Galaţi 9 puncte, 2 HC Dunărea 2 Brăila 6 puncte, 3 HCF Piatra Neamţ 6 puncte, 4 Ştiinţa Bacău    6 puncte, 5 CSM Roman 0 puncte, 6 Naţional Braşov 0 puncte.

 

Etapa a 4-a programează meciurile:

Naţional Braşov - CSM Roman              

Ştiinţa Bacău - HCF Piatra Neamţ                  

HC Dunărea 2 Brăila - CSM Galaţi
Categorie articol: 

Comentarii