Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sâmbătă, 13 septembrie, zi cu ghinion pentru elevii lui Pânzaru

Duş rece pentru CF Brăila la cel de-al doilea meci de pe teren propriu din acest tur de campionat. Sâmbătă, 13 septembrie, a fost o zi cu ghinion pentru elevii lui Pânzaru care au pierdut cu 2-0 partida cu CFR Rapid Suceava, formaţie asupra căreia obţinuse rezultate bune în confruntările anterioare. Nimeni nu s-a aşteptat la un asemenea rezultat ţinând cont de faptul că gruparea de la Dunăre a avut un start de sezon foarte bun. Şi totuşi, sâmbăta trecută la CF Brăila nu a avut cine să dea gol. Nici meciul nu a fost unul care să ţină spectatorii în priză. Practic, prima repriză a fost una anostă, fără ocazii clare în cele două suprafeţe de pedeapsă. Sfrijan (min. 5) a trimis prima minge pe spaţiul porţii, însă Mitrea nu a avut niciun fel de emoţii. Replica brăilenilor a venit în minutul 20 când Dima a şutat de la marginea careului mare iar Andrei Roheţki a prins mingea în doi timpi. Portarul sucevenilor a scos în corner mingea şutată de Ivan în minutul 25, iar pe finalul primei reprize Frunză a încercat în trei rânduri să prindă spaţiul porţii cu şuturi de la distanţă dar niciodată nu a reuşit să cadreze bine mingea.

Marius Matei - arma secretă a sucevenilor

Antrenorul oaspeţilor a făcut o mutare inspirată la pauză, l-a introdus pe Marius Matei în locul lui Apostol, iar fostul atacant al Daciei Unirea a marcat de două ori în poarta lui Mitrea. La trei minute de la reluare, Ghiocel l-a faultat pe Sfrijan, arbitrul Ovidiu Oprea a arătat punctul cu var, iar Matei a marcat pentru Rapid Suceava. Brăilenii au replicat în două rânduri prin Dima (min. 55) şi Frunză (min. 59) însă primul a şutat imprecis iar la următoarea fază portarul oaspeţilor s-a întrebuinţat serios pentru a scoate mingea de la vinclu. În minutul 62, oaspeţii au punctat din nou. Semeghin a executat bine o lovitură liberă, Bâgu a recentrat la marginea careului mic al gazdelor, Olenic nu a avut reacţie, Ghiocel a gafat din nou şi Marius Matei a realizat "dubla".
La un minut de la primirea celui de-al doilea gol, mingea şutată de Agbleta a fost respinsă în corner iar la faza următoare Roheţki a evitat, in extremis golul, la şutul lui Stelian Nicoliţă. Schimbările făcute de Pânzaru în repriza secundă nu au avut darul de a revitaliza jocul gazdelor, care a rămas la fel de confuz. A urmat o dominare sterilă a brăilenilor fără eficienţă însă pe tabela de marcaj.
În minutele de prelungire Rapid CFR Suceava ar fi putut câştiga la scor de neprezentare pentru că Matei a rămas singur cu Mitrea şi putea să realizeze hat trik-ul însă portarul brăilean a avut un reflex salvator şi a limitat proporţiile înfrângerii.
După această înfrângere neaşteptată, CF Brăila a căzut pe locul al şaselea în timp ce sucevenii au urcat pe locul secund al clasamentului. Pentru gruparea de la Dunăre urmează o perioadă grea. CF Brăila va juca în runda următoare la Bacău, apoi pe teren propriu cu Academica Piteşti, lidera seriei.

CF Brăila: Mitrea - Petean, Olenic, Ghiocel, Stănciulescu - Dima (min. 55: Iordache), Ivan (min. 66 Onofraş), Frunză, Spătaru - Agbleta, S. Nicoliţă (min. 77: Ndigwe).
Rapid Suceava: Roheţki - Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin - Cerlinca (min. 77: Gheorghiciuc), Apostol (min. 46: Matei), Sfrijan, Sumanariu - Bâgu, Marinkovic (min. 85: Ferariu).

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii