Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rulmentul Brasov si HC Dunarea au sustinut doua meciuri amicale

Pauza competitionala a fost folosita de Alexandrina Soare pentru a pregati meciul de la sfirsitul acestei saptamini, din deplasare cu Tomis Constanta, iar in programul brailencelor a figurat un dublu amical cu Rulmentul la Brasov.
Elevele Marianei Tirca s-au impus in ambele partide, cu 24-23 vineri, dar golul victoriei brasovene a fost inscris dupa fluierul de final al jocului si cu 30-23 a doua zi.
Rulmentul a cistigat detasat simbata in fata echipei a doua a Brailei, in care printre titulare s-au regasit Pelin, Daniela Braniste si Lipan.
"Au fost doua meciuri bune pentru noi. Am ales Rulmentul deoarece viitoarea noastra adversara, Tomis Constanta are un joc asemanator, agresiv in aparare si foarte bun pe contraatac. In cel de al doilea meci am folosit o echipa in care s-au regasit jucatoarele care au evoluat mai putin in acest start de sezon. Consider ca ambele teste ne vor ajuta sa avem o evolutie buna simbata la Constanta", a declarat Alexandrina Soare.
Antrenoarea braileana considera infringerea de la Buzau ca pe un accident si spune ca jucatoarele sint hotarite sa recupereze punctele pierdute: "A fost doar un accident si nu trebuie sa facem o tragedie din acest esec. Acel joc trebuie uitat, ne-am pregatit serios si speram sa recuperam punctele pierdute cit mai repede".
Lotul echipei HC Dunarea s-a reunit de luni la sala Polivalenta pentru a continua pregatirile in vederea meciului de simbata. Toate jucatoarele sint in plenitudinea fortelor, mai putin Elena Moise care are probleme cu tendonul cotului drept si Marinela Patru, care urmeaza un program special de recuperare.
HC Dunarea va evolua simbata, 29 septembrie, la Constanta, iar dupa o saptamina pe teren propriu in compania echipei CSM Cetate Deva, dupa care campionatul se va intrerupe din nou pentru doua saptamini.
Categorie articol: 

Comentarii