Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Rugbystii braileni si-au realizat obiectivul pentru turul campionatului"

Simbata trecuta, pe stadionul de rugby din Parcul Monument s-a desfasurat etapa a sasea din cadrul Campionatul National de Rugby, Divizia A, seria EST, o runda in Rugby Club Braila a obtinut o pretioasa victorie in fata buzoienilor de la Rugby Martelli.
"A fost un meci de mare lupta, desfasurat in mare masura pe inaintare. Buzaul venea la Braila cu o mare presiune din partea sponsorilor si a oficialilor sai, cei care au investit foarte multi bani in stadion si lot, dar fara sa aiba rezultate pozitive pina la acest meci. Intilnirea cu noi reprezenta o sansa importanta pentru buzoieni de a obtine primele puncte. Echipa noastra, condusa din teren de capitanul ei, Apostol, a inceput jocul din primele minute cu atacuri puternice, cu pachetul de inaintare, impunindu-si forta jucatorilor sai in aproape toate confruntarile. Stoica si-a coordonat gramada foarte bine, reusind sa cistige foarte multe margini si gramezi ordonate. Cu toate acestea, primele puncte au fost marcate dupa o actiune cu molul in 22-ul oaspetilor si finalizata in eseu de Florea. Lipan a transformat si pina la pauza am mai reusit o lovitura de penalitate prin Lipan. La pauza am facut doua inlocuiri, Frunza a intrat in locul lui Stoian si Dobre in locul lui Danila, astfel ca lucrurile au curs in favoarea noastra", a declarat antrenorul Chirita Anghel.
In repriza a doua brailenii au reluat asediul asupra jumatatii adverse de teren, insa cei care au inscris primii au fost oaspetii, astfel ca scorul a devenit 10-5 in favoarea gazdelor.
Dupa acest moment mai putin bun rugbystii braileni s-au trezit la realitate si au reusit 3 puncte dintr-o lovitura de pedeapsa, pentru ca apoi Lupu, dupa o frumoasa cursa solitara sa realizeze un nou eseu.
RC Braila s-a impus 20-5 si a realizat astfel obiectivul pe care si l-a propus pentru acest tur de campionat.
"Multumim tuturor brailenilor prezenti la stadion, care au venit sa sustina echipa. Dedicam aceasta victorie lui Eugen Ieftime, eternul descoperitor de talente si creator de jucatori de rugby braileni, cel care in urma cu citeva zile a implinit 75 de ani de viata si foarte multi de rugby. Pe aceasta cale ii uram inca o data La Multi Ani !", a mai adaugat Chirita Anghel.
In ultima etapa a turului, programata pe data de 1 noiembrie, RC Braila se va deplasa la Sportul Studentesc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii