Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rudel Obreja nu a fost lăsat să intre în sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv

Obreja a afirmat că nu a fost lăsat să intre de către paznici, deoarece "aşa sunt ordinele".
"Eu sunt preşedintele Federaţiei Române de Box şi vreau să intru în sediul COSR, nu e sediul lui Morariu. Eu sunt suspendat de AIBA, nu de COSR. Asta e dovada că faceţi slugărnicie în faţa AIBA. A adus bodyguarzii ca să nu mă lase să intre", a declarat Obreja.
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv, Octavian Morariu, a declarat, ca răspuns la faptul că Rudel Obreja nu a fost lăsat să intre în sediul COSR, că invită pe cine vrea la o conferinţă organizată de el.
"Domnul Obreja este autosuspendat ca preşedinte al Federaţiei Române de Box. Mi se pare normal ca la o conferinţă de presă organizată de mine să invit pe cine vreau. Eu nu m-am dus la conferinţa lui din respect pentru domnul Obreja", a spus Morariu.
Rudel Obreja se află de mai mult timp în conflict cu conducerea AIBA, care îi cere demisia din funcţia de preşedinte al FR Box. AIBA a notificat, la 9 august, FR Box că va fi dezafiliată dacă Obreja nu renunţă la funcţia sa până la 31 august.
Obreja i-a reproşat, săptămâna trecută, preşedintelui COSR, Octavian Morariu, că a luat partea AIBA în loc să apere interesele FR de Box. Subiectul conferinţei de presă organizate Morariu este legat de situaţia de la forul român de box.
Categorie articol: 

Comentarii