Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ruşine maximă pentru România, la Bruxelles! Dăncilă nu poate scăpa aşa uşor

Nu s-a mai întâmplat niciodată ca unei ţări să îi fie refuzate două propuneri pentru postul de comisar european. România a stabilit, joi, această premieră nedorită.

După ejectarea lui Dan Nica, joi a venit rândul „rezervei” Rovana Plumb să fie refuzată pentru postul de comisar european. Motivul: europenii nu s-au lămurit cu privire la averea acumulată de Rovana Plumb, aceasta oferind explicaţii contradictorii şi neconcludente.

Responsabilă pentru cele două propuneri-dezastru ale României pentru postul de comisar european rezervat ţării noastre este premierul Viorica Dăncilă. În calitate de şef al Guvernului, Dăncilă a înaintat cele două propuneri la Bruxelles (Dan Nica şi Rovana Plumb), ambele extrem de controversate.

Atât Plumb, cât şi Nica au avut probleme de imagine, numele lor fiind implicate în dosare de corupţie.

România va trebui acum să facă altă propunere la Bruxelles pentru postul de comisar european. Dar dacă PSD, prin vocea Vioricăi Dăncilă, va continua pe aceeaşi linie, adică să se prezinte cu persoane cu un trecut tenebros, s-ar putea ca România să încaseze un nou refuz.

Ruşinea păţită de România, la Bruxelles, sub conducerea PSD, nu credem că va putea fi egalată vreodată decât tot de PSD. Asta în cazul în cazul în care acest partid nu va dispărea de pe scena politică şi dacă, Doamne-fereşte, va apuca să mai ajungă vreodată la putere. (Comisarul European Moldovan)
Categorie articol: 

Comentarii