Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Roxana Samoila s-a numarat printre laureatele Cupei Arena

Peste 700 inotatori din noua tari, au participat saptamina trecuta la Cupa Arena, o competitie puternica de natatie care s-a derulat in Ungaria la Hajduszoboszlo.
S-a concurat la toate categoriile de virsa, insa la senioare, lupta pentru primul loc in clasamentul general s-a dat intre brailenca Roxana Samoila, sportiva care acum este legitimata la CSM Brasov, si bucuresteanca Valentina Brat.
La primul ei concurs dupa o perioada de opt luni, Roxana Samoila a avut o prestatie foarte buna. Inotatoarea braileana a cistigat o medalie de aur la 100 m fluture, timpul realizat de ea fiind 1:06:66 minute, doua de argint, la 100 m bras, unde a fost doar la o sutime locul intii si la 100 m spate unde si-a imbunatatit recordul personal, 1:09:33 minute, si o medalie de bronz la 100 m liber, timpul realizat de ea in aceasta proba fiind de 1:02:01 minute.
In urma acestor rezultate, Samoila a primit cupa pentru cea mai buna inotatoare din concursul senioarelor.
"Poate ca rezultatele ar fi putut fi mai bune, insa eu sint foarte multumita si asa pentru ca am avut o perioada foarte grea de antrenamente inaintea acestui concurs. Mi-am imbunatatit propriul record la 100 m spate si am fost la un pas de medalia de aur la 100 m bras. M-am reacomodat cu atmosfera de concurs, iar timpii pe care i-am obtinut imi dau sperante ca in curind voi putea sa reintru in circuitul de mare performanta si voi obtine rezultate bune atit la nationalele in bazin scurt, dar si la cele in bazin de 50 metri", a declarat Roxana Samoila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii