Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Roxana Samoila a revenit in elita natatiei romanesti

Dupa opt luni de inactivitate, inotatoarea braileana Roxana Samoila declara pentru cotidianul Obiectiv Vocea Brailei ca nu si-a spus ultimul cuvint in natatia romaneasca: "La 20 de ani, eu consider ca mai am un cuvint de spus in natatie si virsta imi permite sa sper ca voi putea sa-mi indeplinesc obiectivul, acela de a reveni in elita natatiei romanesti".
Sportiva care acum reprezinta culorile CSM-ului din Brasov s-a tinut de cuvint cu primul prilej care i s-a ivit, Campionatele Nationale de natatie in bazin scurt. In lipsa altor doi mari inotatori care s-au format la scoala de natatie braileana, Camelia Potec si Valentin Preda, Samoila a fost sportiva care s-a remarcat prin rezultate deosebite.
Cu o luna inainte de a implini 20 de ani, Roxana Samoila a cucerit 8 medalii, 2 de aur la 50 m spate si 100 m bras, 4 de argint, la 100 si 200 m mixt, 200 m bras si 200 m fluture si 2 de bronz cu stafetele 4X50 m liber si 4X50 m mixt.
La finalul competitiei Roxana Samoila s-a clasat pe locul al treilea in top-ul performantelor feminine, pentru timpul realizat in proba de 100 m mixt, 01:05:51 minute, primele pozitii in aceasta ierarhie fiind adjudecate la acest concurs de Ionela Cozma de la Dinamo si Valentina Brat de la Steaua.
Anul acesta la Hunedoara s-au stabilit 43 de recorduri nationale, insa nici unul dintre inotatorii care au reprezentat cluburile brailene nu au figurat pe lista performerilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii