Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rowan Atkinson, spitalizat în urma unui accident auto

Starul britanic a pierdut controlul asupra automobilului său de lux - un model McLaren echipat cu un motor utilizat în cursele de Formula 1 -, în comitatul Cambridgeshire, şi s-a izbit de un copac, iar apoi de un felinar, informează contactmusic.com.
Ambulanţa a sosit în scurt timp la locul accidentului, iar Atkinson a fost transportat la un spital din apropiere. Actorul a suferit o accidentare la nivelul umărului, potrivit tabloidului The Sun.
"Am fost solicitaţi pentru a merge la locul unde s-a produs un accident de automobil, la ora 19.30. Un pacient a fost transportat la Peterborough General Hospital, acuzând o accidentare la umăr. A fost o accidentare minoră. Şoferul era deja ieşit din automobil când am ajuns noi", a declarat purtătorul de cuvânt al East of England Ambulance Service.
Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru graţie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări. Rowan Atkinson este pasionat de automobilism, a scris numeroase articole pentru revista britanică Car şi deţine câteva maşini de curse.
Categorie articol: 

Comentarii