Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rotaru vrea să-l bage în spital pe Simi!

Aurel Simionescu zici că a absolvit Facultatea de Directori, căci toată viaţa lui a fost şef. Şi nu era nici o problemă că Simionescu a fost şef încă din ziua în care şi-a deschis carte de muncă, dacă el ar fi performat cu adevărat, dacă ar fi lăsat ceva notabil în urma lui. Nasol pentru noi, brăilenii, este că Simi n-a ieşit cu nimic spectaculos în evidenţă, dovadă şi rezultatele mediocre pe care le-a avut cât a fost preşedinte al CJ Brăila şi apoi primar al Brăilei. Nu mai zic că şi cât a fost senator, tot la un ciorap a împletit de zor.

Iată însă că Simionescu nu se lasă. Vrea în continuare funcţii publice, deşi o tot face pe mironosiţia că, vai!, el nu vrea să mai fie şef, că el nu îşi doreşte să guste din ciolan. Ultimul zvon îl dădea pe Aurel Simionescu ca principal pretendent pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila, în locul lui Iugulescu. Întrebat dacă îşi doreşte această funcţie Simionescu a dat un răspuns în stilu-i caracteristic. Astfel el a dezminţit cumva informaţia, dar cu jumătate de gură, după care a precizat că acolo, în fruntea spitalului, trebuie pusă o persoană pentru o perioadă mai lungă de timp (nu 1-2 ani), care să aibă vreme să îşi pună în practică proiectele.

Iar dacă Simionescu ar vrea să stea în banca lui, vor interveni imediat colegii lui de la patid, care îl vor băga în spital fie ce-o fi. De pildă, senatorul PSD Brăila Ion Rotaru l-a atenţionat pe fostul primar că „în politică, la fel ca în viaţă, e bine să nu zici niciodată NU”. Pentru că, vorba aia, nu se ştie cum se întoarce roata, cum se aranjează planetele pentru o situaţie de care te-ai dezis în urmă cu ceva timp. Altfel spus, Rotaru a lăsat să se înţeleagă că Simionescu ar putea ajunge în spital (mă rog, la conducerea spitalului) şi împotriva voinţei lui. Asta probabil pe principiul că „partidul are nevoie de serviciile lui”. Or, se ştie, la pesedişti, dacă partidul le-o cere, ei acceptă cu bucurie să se sacrifice. Să se sacrifice pentru interesul găştii de partid, că doar nu pentru interesul comunităţii! (Dr. Mengele)
Categorie articol: 

Comentarii