Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rotaru îi atacă dur pe PNL-işti după depunerea mandatului de către Cîţu

• preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a afirmat ieri că PNL-iştii au dat dovadă de o lipsă totală de responsabilitate, după ce premierul desemnat Florin Cîţu a decis să îşi depună mandatul chiar înaintea votului de învestire • Rotaru este de părere că acest gest le arată cât se poate de clar românilor modul în care liberalii înţeleg să guverneze, iar asta în plină criză politică, dar şi de sănătate

 

Gestul premierului desemnat, Florin Cîţu, de a-şi depune mandatul cu câteva ore înaintea votului de investire din Parlamentul României a stârnit ecouri şi pe scena politică brăileană. Preşedintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a criticat ieri extrem de dur gestul lui Cîţu, precizând că în opinia sa liberalii au dat dovadă de maximă iresponsabilitate, în special în contextul crizei provocate de coronavirus.

“Este un spectacol jalnic pe care îl regizează preşedintele Iohannis. După părerea mea este o lipsă de responsabilitate faţă de actul de guvernare şi faţă de gestionarea treburilor ţării. Atât timp cât faci un joc din acesta de imagine pentru a genera un vot anti şi nu de a construi ceva, iată că vin rezultatele. Din păcate, Florin Cîţu a fost doar o perdea de fum. Ar fi fost o totală dezamăgire şi pentru oameni şi pentru tot ceea ce însemna decizie politică în plan guvernamental, pentru că nu ar fi fost capabil să conducă un guvern. Dar uite că ăsta a fost, de fapt, cel mai bun reprezentant al PNL pentru a fi desemnat premier. Ne aflăm într-o situaţie relativ grotescă după părerea mea”, a declarat Rotaru.

Senatorul a mai afirmat că preşedintele Klaus Iohannis şi Guvernul PNL ar trebui să privească lucrurile în profunzime şi să înţeleagă că România se află în plină criză politică, dar mai grav, într-o criză în Sănătate.

“O criză pe zona de sănătate, care este foarte serioasă şi care trebuie gestionată ca atare. Avem nevoie de un guvern stabil, de oameni care pot să conducă Guvernul, să conducă ministere, să ia decizii în cunoştinţă de cauză şi să genereze ceea ce poporul aşteaptă şi o ţară întreagă aşteaptă de la ei: decizii politice constructive. E regretabil că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, dar vina le aparţine şi trebuie să şi-o asume în totalitate PNL. Dacă asta este normalitatea pe care a promovat-o ca slogan preşedintele Klaus Iohannis, eu cred că oamenii pot să judece acum şi să facă o comparaţie. Să se gândească dacă asta este o stare de normalitate şi asta este ţara pe care dorim să o avem şi un guvern de aşa manieră”, a conchis Rotaru.
Categorie articol: 

Comentarii