Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ronaldo a fost prezentat oficial la formatia Corinthians

Atacantul brazilian Ronaldo a fost prezentat oficial, vineri, la echipa Corinthians din Sao Paulo, ceremonie in care jucatorul a afirmat ca se afla in fata unei mari provocari in cariera sa si ca va incerca sa profite la maxim de aceasta, informeaza AFP.
"Ma aflu in fata unei mari provocari de care voi incerca sa profit. Sint doar un simplu fotbalist care vine sa arate ce poate si am aceleasi drepturi si obligatii ca si ceilalti. Nu am nici un privilegiu", a declarat Ronaldo.
La ceremonia de prezentare a lui Ronaldo, care a avut loc la sediul clubului Corinthians, au participat, printre altii, si presedintele Andres Sanchez si directorul de marketing Luis Paulo Rosenberg.
Sanchez l-a prezentat pe jucatorul in virsta de 32 de ani ca fiind cel mai important transfer al echipei sale, care va evolua in urmatorul sezon in prima liga din Brazilia, si a prezis ca anul 2009 va fi unul "fenomenal", facind astfel referire la porecla lui Ronaldo, "Il Fenomeno".
Inainte de prezentare, Luis Paulo Rosenberg a explicat ca fosta vedeta a selecao va primi un salariu lunar de 127.000 euro si bonusuri legate de comercializarea de produse inscriptionate cu numele sau.
Atacantul brazilian se afla in faza finala de convalescenta dupa operatia la genunchi suferita in luna februarie 2008.
Ronaldo, dublu cistigator al Balonului de Aur (1997, 2002) si de doua ori campion mondial alaturi de reprezentativa Braziliei, a sosit la Corinthians din postura de jucator liber de contract, dupa ce in aceasta vara si-a terminat intelegerea cu formatia AC Milan, iar de curind a refuzat o oferta de la gruparea Siena.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii