Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ronaldinho vrea sa fie cel mai bun jucator din lume si in 2006

Atacantul brazilian al echipei FC Barcelona, Ronaldinho, cistigator al Balonului de Aur in 2005 si al FIFA World Player, si-a exprimat dorinta de a fi ales cel mai bun jucator din lume si in 2006 si mai ales de a cistiga Cupa Mondiala din Germania cu nationala Braziliei, informeaza AFP.
"Acum ca incep sa simt savoarea succesului as vrea sa ma mentin la acest nivel", a spus Ronaldinho, pentru emisiunea Esporte Espectacular de la postul de televiziune O Globo.
Emisiunea a dezvaluit o parte a vietii lui Ronaldinho in orasul sau natal, Porto Alegre, unde a petrecut vacanta de Craciun. De asemenea, in cadrul emisiunii a fost prezentata locuinta familiei jucatorului, au fost mentionat gusturile sale si s-a discutat si despre Cupa Mondiala din Germania.
Ronaldinho a afirmat ca in adolescenta era un visator. "La Cupa Mondiala din 1994 l-am vazut pe Romario stralucind si mi-am spus: "Vreau sa fiu egalul acestui tip"", a spus Ronaldinho.
Intrebat despre rivalitatea cu Ronaldo la nationala Braziliei, Ronaldinho a spus: "Vreau Cupa Mondiala pentru echipa, nu ma gindesc in primul rind la mine. Vreau ca acest an sa fie al Braziliei, sa cistige Cupa Mondiala. Daca pot sa ajut la acest lucru, atunci va fi foarte bine".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii