Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romulus Mailat avea singe pe fata si zgirieturi dupa agresarea Giovannei Reggiani

Unul dintre agentii de politie audiati luni in cadrul procesului intentat in Italia lui Nicolae Romulus Mailat sustine ca, imediat dupa agresarea Giovannei Reggiani, in octombrie 2007, romanul era plin de singe pe fata si avea multe zgirieturi pe miini, relateaza Il Messaggero, in editia online.
Luni au fost reluate, la Roma, audierile in procesul romanului Nicolae Romulus Mailat, acuzat de uciderea, tilharirea si agresarea sexuala a italiencei Giovanna Reggiani la 30 octombrie 2007.
Curtea cu Juri din Roma, prezidata de judecatorul Angelo Gargani, i-a audiat luni pe inspectorii de politie Stefano Valdannini, Sara Barrella, Mario Forgetta si Franco Martinelli.
De asemenea, s-a facut si reconstituirea cazului din momentul in care un sofer de autobuz a fost instiintat in legatura cu agresarea unei femei.
"Victima avea bluza ridicata, ii lipsea un pantof si pantalonii erau desfacuti. Prezenta rani pe fata si ii curgea singe din nas", afirma inspectorul legist Mario Forgetta.
Agresiunea a fost semnalata de martora Emilia Neamtu. "Ea l-a indicat pe Mailat si i-a condus pe anchetatori pina la o tabara de nomazi situata in apropiere de locul agresiunii. Acolo ne-a aratat o baraca din care tocmai iesea Mailat. Avea singe pe fata, zgirieturi pe miini si pantofii plini de noroi", continua Forgetta.
Potrivit agentilor de politie, in baraca lui Romulus Mailat a fost gasita geanta Giovannei Reggiani, in care se aflau o teaca de umbrela, bonul de la un magazin, o cutie de plastic si o agrafa de par.
Piero Piccinini, avocatul lui Romulus Mailat, sustine ca nu exista dovezi materiale sau biologice care sa confirme implicarea clientului sau. "Nu au fost gasite urme de singe pe hainele lui Mailat si nici indicii ca le-ar fi sters. Sint multe contradictii, ploaia nu poate sterge singele de pe fata cuiva. Urmele vazute in momentul arestarii au disparut pina la sectia de politie. Este uimitor. Doamnei Emilia i s-a spus ca beneficiaza de protectie, dar acum nu mai este de gasit. Ar mai fi de audiat martorii Dorin Obedea si Clopotar, poate aflam ce s-a intimplat. Au fost citati si alti martori romani, persoane care erau in tabara de romi in acea seara", explica avocatul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii