Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romtelecom nu stie ce sa mai faca pentru a impiedica exodul clientilor

Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de virf, coborind nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.
Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de virf sint de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.
Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de virf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atit in cadrul retelei Romtelecom, cit si catre alte retele fixe din Romania.
Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera. Abonamentul "Confort" va fi inlocuit in denumirile tuturor abonamentelor cu "Voce".
"Noile tarife ii vor incuraja pe clientii nostri sa vorbeasca si mai mult decit pina acum, fara costuri suplimentare, iar noile denumiri vor face abonamentele Romtelecom mai usor de inteles pentru clientii companiei", a declarat, intr-un comunicat, directorul executiv comercial pe segment rezidential al Romtelecom, Joerg Zeddies.
Abonatii "Voce Start" (fostul "Confort Standard") vor beneficia, tot de luni, de convorbiri gratuite in retea intre orele 18:00 si 22:00 pe parcursul intregii saptamini, iar abonatii "Voce Seara & Weekend" (fostul "Confort 50") vor primi 10 minute de convorbiri in retea in timpul orelor cu trafic ridicat (8:00 - 6:00) pe linga cele 50 de minute deja incluse in abonament, fara sa plateasca o taxa suplimentara la abonament.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii