Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romania trece la ora de iarna

Romania trece, in noaptea de simbata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4.00 urmind sa devina ora 3.00, iar ziua de 26 octombrie, care va avea 25 de ore, va deveni cea mai lunga din an.
CFR Calatori anunta publicul ca, incepind cu 26 octombrie 2008, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora Europei Orientale, fara ca aceasta sa modifice mersul trenurilor in vigoare.
Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pina in noaptea de 25 / 26 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00. Toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectind ora Europei Orientale.
Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4.00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pina la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pina la statia finala isi vor continua mersul pina la capat.
Avind in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale oficiala se face in aceeasi zi de duminica, 26 octombrie 2008, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa orarele din mersul de tren in vigoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii