Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romania a invins, cu scorul de 1-0, Letonia, intr-o partida amicala

Nationala Romaniei a invins cu scorul de 1-0 selectionata Letoniei, miercuri, intr-o partida amicala disputata la Urziceni, ultima verificare a "tricolorilor" inaintea debutului in preliminariile Cupei Mondiale din 2010, contra reprezentativei Lituaniei, din 6 septembrie, in grupa a saptea.
Golul romanilor a fost marcat de Nicolae Dica '51 (penalti).
In minutul 51, Banel Nicolita a cazut in careul de 16 metri, dupa un contact cu portarul Kolinko si arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo a dictat lovitura de la 11 metri. Jucatorul echipei Catania, Nicolae Dica, a transformat si a stabilit scorul meciului.
In minutul 58, Costin Lazar a gresit o pasa la mijlocul terenului, atacantul Karlsons a recuperat si a scapat singur cu portarul Lobont, dar sutul sau de la aproximativ 20 de metri a lovit doar bara transversala.
Partida care s-a disputat la Urziceni, pe Stadionul Tineretului, a fost arbitrata de o brigada norvegiana condusa la centru de Tom Henning Ovrebo, ajutat la linii de asistentii Geir Age Holem si Jan Petter Randen, in timp ce arbitru de rezerva a fost Alexandru Deaconu.
In echipa Romaniei, jucatorul Gabriel Paraschiv, de la Otelul Galati, a debutat la echipa nationala, la virsta de 30 de ani, fiind folosit inca din primul minut de selectioner. Atacantul de 22 de ani al echipei Universitatii Craiova, Florin Costea, a intrat in teren in minutul 73 si a bifat si el primul meci in selectionata antrenata de Victor Piturca. In absenta lui Cristian Chivu si Adrian Mutu, Cosmin Contra, de la formatia spaniola Getafe, a purtat banderola de capitan.
La meci au asistat aproximativ 6.500 de spectatori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii