Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romania a cistigat la golaveraj Cupa "1 Decembrie"

Romania a incheiat la egalitate partida cu Spania, 22-22 si a cistigat, la golaveraj, cea de-a treia editie a Cupei "1 Decembrie" la handbal.
Partida a fost echilibrata, iar nationala Spaniei s-a dovedit a fi o adversara dificila in acest ultim joc cu elevele Alexandrinei Soare.
Handbalistele romane au trait momente in care au avut de recuperat un decalaj de citeva goluri, dar si o perioada mai buna, in care parea ca victoria nu le va scapa.
Cu toate ca Romania a avut un avantaj de trei goluri pe finalul partidei, intilnirea s-a incheiat la egalitate.
Pe linga locul intii, romancele si-au mai adjudecat doua premii speciale, Andreea Adespii find desemnata atit golgetera turneului cit si cea mai tehnica jucatoare.
Diploma pentru cel mai bun portar i-a revenit jucatoarei din Spania, Lourges Perez.
Pe locul al doilea s-a clasat Spania, in timp ce pozitiile trei si patru au fost ocupate de Franta si Polonia.

Elevele Alexandrinei Soare au obtinut victorii la scor in primele doua partide

Nationala Romaniei a inceput cu dreptul turneul de la Braila, 30-23 in fata Frantei. Victoria elevelor Alexandrinei Soare a inceput sa se concretizeze abia din minutul al 17-lea al primei reprize.
Frantuzoaicele au avut un start de meci mai bun si au condus cu unu-doua goluri pina in minutul 17 al primei reprize. In acel moment handbalistele din nationala Romaniei au egalat si apoi au plecat la cabine cu un avantaj de sase goluri.
Repriza a doua a fost dominata autoritar de formatia pregatita de Alexandriana Soare, care s-a impus cu 30-23.
In meciul de deschidere al turneului international de la Braila, Spania a intrecut Polonia cu 27-21.
Simbata, Romania nu a avut nici un fel de probleme in partida cu Polonia, astfel ca si-a adjudecat cel de-al doilea succes, unul la zece puncte diferenta, 27-17.
In cel mai echilibrat meci al zilei, nationala Spaniei a intrecut la limita, 27-26 de cea a Frantei, dupa ce la pauza prima avea un avantaj de doar un gol.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii