Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"România suferă de politicieni idioţi"

"Ministerul de Finanţe nu are bani pentru că e prost. (...) Noi nu înţelegem un lucru, că volumul investiţiilor depinde de deciziile unor oameni care sunt bine informaţi, iar informaţia circulă în secunde. Acei oameni, în momentul în care află tot felul de lucruri, că de exemplu se înjură politicienii români sau că cineva vrea să facă un referendum ca dintr-o ţară europeană să te transformi într-o ţară estică, să nu ai Parlament bicameral, ci unicameral, ca Bielorusia şi multe alte surate de ale ei din CSI, când află chestia asta uită de dosarul România şi se uită în Malaezia, în Vietnam, în Filipine", a spus Patriciu.

Omul de afaceri liberal a afirmat, fără a da nume, că România suferă de politicieni idioţi, care nu calculează efectele declaraţiilor pe care le fac.
"Noi suferim de politicieni idioţi care nu gândesc efectele vorbelor pe care le scot din gură la Londra, la Paris, la Geneva şi aşa mai departe", a spus el.

Întrebat dacă îl va ierta pe Traian Băsescu pentru episodul în care a stat în arestul DNA, Patriciu a răspuns: "Nu o să îl iert pe Băsescu pentru ce a făcut acestei ţări, nu pentru ce mi-a făcut mie".

Patriciu a precvizat că în afirmaţia pe care a făcut-o atunci, despre ciobanul care îşi împuşcă vaca, nu l-a acuzat direct pe Băsescu, chiar dacă se gândea evident la el.

"Nici măcar nu l-am acuzat direct pe Băsescu. Vorbeam atunci de un câine care latră vaca din grajd care rumegă şi ciobanul care se scoală şi împuşcă vaca. Nu l-am numit pe Băsescu", a spus el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii